Onlangs las ik een stuk van Simon Sinek over The Why. Waarom doe jij wat je doet in jouw leven, binnen jouw bedrijf, wat is jouw doel, waar geloof jij in. En waarom is dat zo belangrijk.

Ik ben mijn praktijk gestart vanuit de overtuiging dat de reguliere hulpverlening onvoldoende aansluit bij wat mensen nodig hebben.

Ik geloof in het leren dealen met je emoties in plaats van er omheen denken. Het leren kennen van je weerstand en obstakels. Ik geloof dat direct ervaren van groot belang is om echt naar jezelf te durven kijken.

Mijn visie is dat mensen leren door doen, ervaren en voelen. Hun gedachten leiden vaak af van waar het eigenlijk over gaat. Gevolg hiervan is dat mensen vastlopen in hun werk of relatie. Je maakt jezelf hiermee onnodig klein. En je blijft hiermee vasthouden aan dat wat je kent en dingen die je niet meer wil. Uit angst voor het onbekende blijf je vasthouden aan oude vertrouwde patronen.

Wat jouw gaat helpen om door te groeien is leren voelen en het krijgen van inzichten in jezelf waardoor je nieuwe patronen kunt ontwikkelen.

Ben jij ook een hardwerkende professional? Wil je (net als ik) stoppen met die reactieve manier van omgaan met de dingen die op jouw pad komen?

Wil jij reageren vanuit rust op de dingen die jij tegenkomt in je carrière, in je vriendenkring of in je gezin. Wil jij je eigen weg kiezen en je belemmerende overtuigingen herkennen en aanpakken.

Mocht je jezelf herkennen dan is mijn gratis (online) masterclass misschien een eerste stap naar een nieuwe manier.

Tijdens deze masterclass ontdek je onder andere:

  • Hoe jij elke dag de keuzes maakt die bij jou passen.
  • Hoe jij duurzaam patronen doorbreekt en zo de beste versie wordt van jezelf
  • Hoe jij je eigen ruimte opeist vanuit vrijheid en autonomie

P.s. Wil je liever direct met mij sparren hoe jij jezelf verder zou kunnen ontwikkelen dan kun je ook een vrijblijvend 1 op 1 gesprek aanvragen.

Laat een reactie achter