Over Hanneke

Hanneke van der Molen is al jarenlang werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Sinds 2016 heeft zij haar eigen praktijk opgezet met als doel kinderen uit therapiekamers te halen en ze tot hun volle potentieel te brengen.

Daarnaast helpt ze volwassenen die vastlopen in patronen die hen beperken om DAT leven te leiden dat ze eigenlijk diep in hun hart willen leiden maar niet aandurven. Mensen die vastlopen in relaties of in hun werk, het mislopen van kansen of uit angst niet die stappen nemen die hen verder brengen.

Wil je NU verandering of stel ook jij liever uit tot later? Wil je eindelijk beginnen aan jouw persoonlijke ontwikkeling om door te pakken in je privé of werkleven.

Veel mensen willen wel verandering maar blijven terugvallen in oude patronen. Je begint met een goed voornemen, maar wie past nu echt zijn keuzes aan naar de wensen die hij diep van binnen voelt.

Herken jij je eigen patronen wel waardoor je in je leven vast blijft lopen in relaties of werkgerelateerde zaken? Doe je keihard je best om dit te veranderen maar lukt het niet of nauwelijks om er verandering in te brengen?

Leiderschap nemen over je eigen leven

Leiderschap nemen over je eigen Leven is een keuze. Die keuze die ervoor zorgt dat je zorgen voor jezelf en daarmee ook voor je omgeving. Je gaat leren herkennen wat je voelt diep van binnen en leert hiernaar handelen. Deze manier van leven is geschikt voor volwassenen die meer uit het leven willen halen dan ze er nu uit halen vanuit vrijheid en autonomie.

Praktijkadres:
Camperduin

Postadres:
Westerdelle 12,
1755 RE Petten

E-mail: info@hannekevandermolen.nl
Tel: (+31) 649923656

Kamer van Koophandel 52546306

Meer weten, informatie?

Stuur dan een e-mail of bel met ons