Sinds ik ben begonnen om trajecten te bieden aan volwassenen met vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling ben ik alweer een aantal mooie ervaringen rijker. Lees de prachtige review die ik kreeg na afronding van het traject van een prachtige dame.

‘Ik ben dit traject aangegaan omdat ik in een burn-out zat/zit en vastliep. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Ik heb eerst de Masterclass van Hanneke online gevolgd maar pas 2 maanden later het traject live en met de paarden gestart. Op het moment van de Masterclass was ik nog niet zover in mijn proces om het traject aan te durven gaan.  Ik heb mijn deelname aan het traject als zeer prettig ervaren. Ik voelde me veilig bij Hanneke.

Ik heb geleerd om mijn eigen gedrag in situaties te veranderen. Dit heeft me meer rust in mezelf gegeven en een grote stap voorwaarts in het herstel van mijn burn out.  

Het heeft deuren geopend in mezelf en dingen naar boven gebracht waardoor ik beter inzicht heb gekregen hoe ik in mijn burn out terecht ben gekomen. Maar ook heeft het me laten zien dat ik mooi en krachtig mens ben.’

Layla

P.s. Wil jij ook meedoen aan de online masterclass Kiezen voor Jezelf.

Check hier de datum voor de eerstvolgende sessie. https://hannekevandermolen.nl/online-masterclass/

In deze masterclass leer je welke 4 pijlers er nodig zijn voor gedragsverandering en hoe je hier concreet mee aan de slag kunt gaan.

Laat een reactie achter