Doorbreek vastzittende patronen binnen je team

Teamcoaching

Werk jij binnen een team dat bij iedere verandering veel moeite heeft om in beweging te komen? Geef jij leiding aan een team dat weerstand heeft bij ieder voorstel dat je doet? Of werk je juist met mensen die zo bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe dingen dat ze soms voorbijgaan aan dat wat er al is?

De gevolgen van een niet goed functionerend team kunnen gaan van groot naar klein. Zo kunnen de mensen binnen zo’n team minder hard werken, elkaar in de weg zitten, het ziekteverzuim kan stijgen. Dit alles heeft ook effect op de productie/dienst en daarmee de omzet/winst van het bedrijf waarvoor men werkt.

Hoe zorg je er als bedrijf of leidinggevende nu voor dat jouw team tevreden is en lekker functioneert. Dit doe je door hen in te zetten daar waar ze goed in zijn en hen te faciliteren voor zover dit binnen de mogelijkheden van het bedrijf ligt.

Dat klinkt natuurlijk heel mooi maar waarom zijn er dan zoveel teams waarbinnen zich flinke problemen voordoen?

Vaak komt dit door onvoldoende afstemming door de teamleden op elkaar en te weinig zicht op elkaars manier van denken en communiceren.

Wat is ervoor nodig om hierin een betere balans te vinden?

  • Vergroten van het inzicht in het gedrag en de wijze van communicatie tussen de teamleden.
  • Vergroten van de veiligheid en verbeteren van de samenwerking binnen het team.
  • Meer richten op samenwerken en minder op het individuele niveau.

Wij bieden aan teams een op maat gemaakt programma aan dat is afgestemd op de thema’s die binnen dit team spelen. We maken hierbij gebruik van communicatieprogramma’s o.a. De Begripscode en zetten ook teamgerichte Paardencoaching in.

 

Praktijkadres: De Rijnhoeve, Stolperweg 4 in Schagerbrug
Postadres
: Westerdelle 12, 1755 RE Petten

 

E-mail: info@hannekevandermolen.nl
Tel: (+31) 649923656

Kamer van Koophandel 52546306

Meer weten, informatie?

Stuur dan een e-mail of bel met ons