Vorige week had ik zelf een ontzettende leuke coachingssessie met een trainer/coach die zich onder andere richt op topsporters en wat hen mentaal in de weg kan zitten waardoor ze niet optimaal presteren.

Waarmee ik werd geconfronteerd was dat zodra hij me een vraag stelde er eigenlijk bij mij een directe bevriesreactie ontstond en een staat van ‘niet weten’.

Zeer onprettig… maar reuze leerzaam! Wat gebeurt er bij jezelf waardoor dit soort blokkades ontstaan. En wat vervolgens nog veel interessanter was toen ik ruimte gaf aan het niet weten, toen rolde opeens het ene na het andere antwoord zo mijn mond uit.

Herken jij dit ook bij jezelf? Zou jij ook willen leren hoe je meer ruimte geeft aan het niet weten?

Ik geef voor de zomer nog één laatste masterclass op dinsdag 30 juni om 20.00

Mocht jij jezelf herkennen in dit berichtje dan is dit zeker een aanrader. Je leert hier welke pijlers er nodig zijn om op een andere manier te gaan kijken naar je eigen patronen en hoe je dit gedrag kunt doorbreken.

Laat een reactie achter