Ik vroeg me af of het voor mensen nou eigenlijk duidelijk is wat ik precies doe? En is dat nodig om een beter beeld te krijgen wat er gebeurt tijdens trajecten die mensen in mijn praktijk volgen.

Iemand zei laatst tegen mij: Durf Impact te hebben.

Ik heb deze opmerking laten landen en op mij in laten werken. Direct kreeg ik een benauwd gevoel en zag ik voor me hoe ik op een podium moest gaan staan paraderen om aan mensen te laten zien wat ik in mijn mars had.

Grappig hoe dit werkt in het brein en wat voor overtuigingen en emoties hier direct op naar voren komen. Het triggerde direct mijn onzekerheid.

Het gevoel hebben van leuren met jezelf of kiezen voor een zelfstandig autonoom pad is wat mij betreft een zeer belangrijk en essentieel verschil.

Wie zijn precies de mensen die je wil bedienen en zijn zij ook geïnteresseerd in wat je hen te bieden hebt. Of is het andersom en mag en durf je ook te beslissen dat een klant niet geschikt is voor jou vanwege zijn motivatie of de manier waarop hij bij jou terecht kwam?

De uiteindelijke vraag aan mezelf is vooral waarom wil je dit? Ik wil vooral mezelf zijn en staan voor dat wat ik te bieden hebt.

Ik leer anderen een manier van omgaan met nare gevoelens, eentje die past bij hen als persoon. Ik leer ze emoties aan te durven en deze in de ogen te kijken. Zonder oordeel en met alle gevoelens die daarmee voorbij komen.

En JA dat is waar ik voor sta en daar ga ik voor! 

P.s. Doe je mee met de eerste masterclass na de zomervakantie op 11 augustus. Deze helpt je om een eerste stap te zetten in het proces naar het vinden van je eigen weg.

Tijdens deze masterclass ontdek je onder andere:

  • Hoe jij elke dag de keuzes maakt die bij jou passen.
  • Hoe jij duurzaam patronen doorbreekt en zo de beste versie wordt van jezelf
  • Hoe jij je eigen ruimte opeist vanuit vrijheid en autonomie

Laat een reactie achter